当前位置: 首 页>>学校董事会>>学校董事>>正文

朱江
2015-05-29 15:42 作者:

朱江(1963-),男,重庆市人,高级工程师,获南京邮电学院无线电工程专业工学学士学位。现任重庆西永微电子产业园区开发有限公司副总经理、党委委员,兼任中国通信学会重庆分会理事。曾在重庆市电信局机务站长机科电信处移动分局工作,先后担任加拿大北电网络中国公司西南区域总监、中国卫星通信集团公司重庆分公司总经理。 Zhu Jiang(1963-), male, was born in Chongqing City, senior engineer. He obtained a degree of Bachelor of Radio Engineering from Nanjing University of Posts and Telecommunications. At present he holds the position of Vice General Manager of Chongqing Xiyong Microelectronics Industrial Park Development Co., Ltd. and Director, Chongqing Branch, China Institute of Communications. He was once with Mobile Branch, Telecom Division, Long-Distance Department, Maintenance Station, Chongqing Telecommunications Bureau, successively in the position of General Supervisor, Southwest Region of Chinese Company of Canada’s Nortel Networks; General Manager, Chongqing Branch, China Satellite Communications Corporation.