当前位置: 首 页>>学校董事会>>学校董事>>正文

胡新智
2015-05-29 15:36 作者:

胡新智(1966-),男,经济学博士,管理科学与工程博士后。现任中国农业银行重庆市分行党委书记、行长。兼任对外经贸大学金融学院硕士生导师。研究领域为宏观经济、金融与公共管理。曾任中国农业银行总行战略规划部总经理。 Hu Xinzhi(1966-), male, doctor of economics, post-doctor of management science and engineering, is now Secretary of the Party Committee and President of Chongqing Municipal Branch, Agricultural Bank of China. He once served as master tutor of Institute of Finance, Foreign Economic and Trade University, whose researching field covers macro-economy, finance and public management. He alao was General Manager of the Department of Overall Strategy at Head Office of Agricultural Bank of China.