当前位置: 首 页>>学校董事会>>学校董事>>正文

贺明
2015-05-29 15:35 作者:

贺明(1970-),男,重庆市人,高级工程师。重庆大学自动化系自动控制专业学士和电子信息工程学院工业信息化专业硕士。1994年7月参加工作,现任中国工商银行重庆市分行副行长、党委委员。历任中国工商银行重庆市分行信息科技部副总经理、总经理,中国工商银行重庆南坪支行行长、党委书记,中国工商银行重庆分行人力资源部总经理、党委组织部部长,中国工商银行海南省分行行长助理等职。在多种专业刊物上发表研究论文20余篇。 He Ming(1970-), male. He received bachelor degree of automatic control and master degree of industrial informationization. He is now vice president of ICBC Chongqing municipal branch and member of its CPC committee. He has served successively as vice general manager and general manager of the department of information technology of ICBC Chongqing municipal branch, president and secretary of CPC committee of ICBC Nanping district Branch, general manager of the department of human resources of ICBC Chongqing municipal branch, head of the organization department of CPC committee of Chongqing municipal branch, and president assistant of ICBC Hainan provincial branch. Published 20 more research papers on a variety of professional journals.