当前位置: 首 页>>学校董事会>>学校董事>>正文

李国斌
2015-05-29 15:31 作者:

李国斌(1954-),男,大专学历,高级经济师。现任中国无线电协会副理事长兼秘书长,工业和信息产业部通信科技委常委,中国通信企业协会常务理事,中国通信学会理事。曾任工业和信息产业部政策法规司巡视员、副司长、邮电部政策法规司处长、副处长,长期从事信息产业、工业和信息化政策研究和制度建设等方面工作。 Li Guobin(1954-), male, senior economist, is now Vice Chairman and Secretary-General of China Radio Association, standing member of Communication Science and Technology Committee, Ministry of Industry and Information Technology, managing director of China Communication Enterprises’ Association, and director of China Communication Society. He once served as Inspector and Vice Director-General of Policy and Regulations Department, Ministry of Industry and Information Technology, Vice Division Chief and Division Chief of Policy and Regulations Department, the former Ministry of Posts and Telecommunication. He has been for a long time engaged in research on policy and construction of systems in information industry, and industry informatization, and so on.