当前位置: 首 页>>学校董事会>>学校董事>>正文

王建华
2015-05-29 15:24 作者:

王建华(1954-),男,清华大学社会科学系法学学士。现任中国产学研合作促进会执行副会长、秘书长。曾任北京理工大学党总支委员、团总支书记,北京科技管理中心副秘书长,《中国科技产业》杂志社执行社长、常务副主编,中国民营科技促进会副理事长、秘书长等职务。 Wang Jianhua(1954-), male, bachelor of law, graduated from social sciences department of Tsinghua University. Currently, he takes the post of executive vice President and secretary general of China Industry-University Research Institute Collaboration Association (CIUR). Mr. Wang has served as secretary of the league general branch of Beijing Institute of Technology, deputy secretary general of Beijing Science and Technology Management Center, executive president and executive deputy editor of China Science and Technology Industry magazine company , vice president and secretary general of China Council for the Promotion of Private Science and Technology.