当前位置: 首 页>>学校董事会>>董事单位>>正文

思科系统中国研发中心
2011-12-27 11:23 作者:

思科系统中国研发中心成立于2005年10月12日,已成为思科全球第三大战略研发中心。其聚集了来自中国及全球著名大学和优秀企业的各类软、硬件工程师和管理人员,在中国的研发力量超过了2200人,分布在上海、杭州、合肥、苏州等华东城市,负责为公司遍布全球的客户提供解决方案,以支持思科在所有相关的市场领域中的发展,业务范围涵盖了针对包跨中国客户在内的全球运营商、大型企业、中小型企业及消费者市场各个领域的世界高端产品与技术,重点研发以IP为基础的下一代网络,视频,移动互联,无边界网络、数据中心和虚拟化、协作及云计算等核心技术架构、产品、系统及解决方案。中心还与国内众多知名学府及研究机构展开了多领域合作,包括共同开发绿色科技和适用于本地市场的产品等。思科中国研发中心作为创新、高效的全球卓越中心,十分注重人才培养,发展核心竞争力,并通过建立全面的本地化合作,大力推动本土创新,引领下一代互联网络在中国及全球的发展。

A Brief Introduction to the Director Organization

Cisco China R & D Center was established in October 12, 2005, Cisco has become the world's third largest strategic R & D center. Their aggregation from China and the world famous universities and all kinds of good corporate software and hardware engineers and managers, R & D efforts in China more than 2,200 people, located in Shanghai, Hangzhou, Hefei, Suzhou, East China cities, is responsible for the company worldwide customers with solutions to support Cisco's market in all relevant developments in the field, the business scope covers customers for packet across China including global carriers, large enterprises, small and medium enterprises and consumer markets all fields the world's high-end products and technologies, focusing on research and development of next-generation IP-based network, video, mobile Internet, no border network, data center and virtualization, collaboration and cloud computing architecture and other core technologies, products, systems and solutions. Center with many well-known universities and research institutions cooperate in many fields, including the joint development of green technology and the market for local products. Cisco China R & D Center as an innovative, efficient global center of excellence, great attention to personnel training, development of core competencies, and the localization of cooperation through the establishment of a comprehensive, vigorously promote local innovation, leading the next generation Internet development in China and around the world.